Karácsonyra ajándékozz provence- i élményt! Egy vagy két romantikus éjszaka a Hazai Provence-ban, reggeli ellátással, ajándék élmény csónakázással a Tapolcai-tavasbarlangban és érkezéskor pezsgő bekészítéssel.

DSC_0023_porta_med

A megajándékozottnak egy különleges díszcsomagolással kiegészített ajándékutalványt állítottunk össze, mely egy vagy két éjszakára szól a Hazai Provence Panzióba. A dobozka nem csak az utalványt tartalmazza, hanem egy kis textil szívecskét (választható fiús vagy lányos változat) és egy kis üveg levendulás gyümölcsdzsemet is. Mindezt helyes kis dobozkában, levendula-lila szaténszalaggal átkötve kaphatja a megajándékozott.

Mi mindenről gondoskodunk, Neked csak át kell adni a csomagot!

DSC_0031_porta_med

Mit tartalmaz a karácsonyi ajándékutalványunk?

Ajándékutalványt, mely tetszés szerint 1 vagy 2 romantikus éjszakára szól

Reggeli ellátást

• Érkezéskor pezsgő bekészítést (ajándék)

• 2 főre szóló élménycsónakázás belépőjegyet a Tapolcai- tavasbarlangba (ajándék)

Textil szívecskét hölgy vagy úr számára (ajándék)

• Kis üveg Kapolcsi Levendula gyümölcsdzsemet (ajándék)

Díszcsomagolást fehér dobozban, levendula lila szalaggal átkötve (ajándék)

Házhoz szállítást DPD futárszolgálattal (ajándék)

Te csak a szoba árát és az ellátást fizeted, a többi mind a mi ajándékunk!

DSC_0034_porta_med

tapolcai-tavasbarlang

Élmény csónakázás a Tapolcai-tavasbarlangban

Hány éjszakára szól?

Tetszés szerint 1 vagy 2 éjszakára. Az éjszakák száma tetszőlegesen módosítható, testre szabható (lásd alább a megrendelő űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A karácsonyi ajándékutalványok 2018. március 31-ig válthatók be és az élménycsónakázás belépőjegyek is eddig használhatók fel. Az utalvány hétvégén és hétköznap is egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 4db standard szobánk közül bármelyikre beváltható, de akár az apartmanunkra is. A szobát minden esetben a megajándékozott választja ki és foglalja le online rendszerünkben az ízlésének, igényeinek megfelelően és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes néhány héttel előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt a megajándékozott teszi majd meg az utalvány birtokában. A foglaláshoz az utalványon részletes útmutató található.

DSC_0133_porta_med

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással előre és OTP SZÉP kártyával előre lehetséges. A megrendelt utalványokat a fent részletezett tartalmakkal és díszcsomagolással együtt a DPD futárszolgálat szállítja házhoz.

A december 19-ig leadott és kifizetett megrendelések garantáltan odaérnek karácsonyig (dec. 21-i, de legkésőbb dec. 22-i kiszállítással)! A december 19-e után leadott megrendelések vagy beérkezett fizetések esetén nem tudjuk garantálni a karácsonyig történő megérkezést.

Rendeld meg most!


Szólj hozzá te is!