fbpx
a hazai provence-ban

Amatőr Borismereti Kurzus

péntektől vasárnapig

2021. február 26- 28-ig

Limitált ajánlat! Maximum 14 fő résztvevő!

Éld át a szálloda- és éttermi élményt 2 napos kurzusunkon, s közben gazdagodj értékes tudással!

♥ 2 éjszaka szállás

Kurzusunk résztvevői péntektől vasárnapig két éjszakát tölthetnek el a Hazai Provence luxus szobáinak egyikében, melyekhez helyenként lábas kád, szauna, vagy saját jacuzzi is tartozik ♥ A szobák kiválasztása a jelentkezés sorrendjében történik. A szálláshelyen a tartózkodás teljes mértékben legális, hiszen oktatási céllal törénik, melyről igazolást állítunk ki minden résztvevőnek. Szálláshelyünk betart minden biztonsági óvintézkedést Vendégeink és kollégáink egészségének érdekében. Pénteki korai érkezés és vasárnapi késői távozás lehetséges.

♥ Teljes ellátás éttermünkben

A két napos kurzus alatt minden ellátást biztosítunk a résztvevőknek. A részvételi díj tartalmazza:

  • kávé és ásványvíz fogyasztása a teljes tartózkodás alatt 
  • borok fogyasztása a borismereti kurzus alatt
  • pénteken: 3 fogásos menü-választásos vacsora (ital nélkül)
  • szombaton: reggeli, 2 fogásos könnyű ebéd (ital nélkül), 7 fogásos exkluzív borvacsora borokkal együtt
  • vasárnap reggeli
  • opcionálisan kérhető felár ellenében: pénteki korai érkezés esetén ebéd, vasárnapi késői távozás esetén ebéd

♥ Borismereti kurzus

Szombati napon a résztvevőket Waller Zoltán profi sommelier oktató kalauzolja a borok világába 2×3 órás amatőr borismereti kurzus keretében és a nap zárásaként az exkluzív, 7 fogásos borvacsorán is. Zoltán pályafutása során dolgozott már a méltán népszerű Déryné -ben, de a DiVino csoporttal is, s a Best Mixer hajópincér iskolában is oktat.

Képek éttermünkről, ételeinkről és szállásunkról

2021. Február 26- 28-ig

Program

Február 26-a, PÉNTEK:
Érkezés 12 órától lehetséges, ebéd opcionálisan kérhető felár ellenében a korai érkezőknek.
Vacsora (menü választással): 
Leves: paradicsomleves, mascarpone vagy parmezános burgonya krémleves
Főétel: sertésszűz brassói vagy csirke picatta, paradicsomos gnocchi (vegetáriánus főételként a paradicsomos gnocchi kérhető)
Desszert: csoki souffle vagy creme brulée

Február 27-e, SZOMBAT:
Reggeli 7:30- 9:30-ig
Oktatás 10:00- 13:00-ig Waller Zoltán profi sommelier oktató vezetésével 
Könnyű ebéd 13:00 órától:
Húsleves és választható bolognai taglietelle vagy halas lasagne
Pihenő 15 óráig.
Oktatás 15:00- 18:00-ig Waller Zoltán profi sommelier oktató vezetésével 
Borvacsora 19 órakor a következő hét fogásos menüsorral:

1. Füstölt libamell, édeskömény, narancs
Maison Louis de Grenelle – Saumur Grand Cuvée (chenin blanc)
2. Rizottó, kecskesajt, mogyoró
DOMAINE VACHERON SANCERRE Sancerre 2019
3. Csicsóka- krémleves, portói, tapolcai füstölt pisztráng
Ch. Beaubois – Costieres de Nimes Cuvée Elegance blanc (60%Viognier-40%Roussanne) 2018
4. Szt. Jakab kagyló, chorizo, karfiol, kávé
Marrenon – Luberon Grand Marrenon fehér (vermentino-grenache blanc) 2018
5. Borjúpofa, krémes polenta
DOMAINE VACHERON SANCERRE EDEN (70%Syrah-30%Grenache) 2016
6. Sorbet
7. Fehércsoki, zöldek
Domaine da la Taille aux Loups (Jacky Blot) AOC MONTLOUIS SUR LOIRE – Demi-sec 2016

Február 28-a, VASÁRNAP:
– Reggeli 8- 10 óráig, majd hazautazás, vagy opcionálisan kérhető késői kijelentkezés 14 óráig és opcionális ebéd is kérhető felár ellenében.
– Program ötletünk vasárnapra: Reggeli után látogassatok el a szenzációs káptalantóti piacra, s dél körül visszaérkezvén ebédeljetek nálunk, mielőbb haza indulnátok.

Két fő együttes jelentkezése esetén érvényes

Részvételi díj: 175.000,-Ft/fő

A két napos kurzus alatt minden ellátást biztosítunk a résztvevőknek. A részvételi díj tartalmazza:

  • kávé és ásványvíz fogyasztása a teljes tartózkodás alatt 
  • borok fogyasztása a borismereti kurzus alatt
  • pénteken: 3 fogásos menü-választásos vacsora (ital nélkül)
  • szombaton: reggeli, 2 fogásos könnyű ebéd (ital nélkül), 7 fogásos exkluzív borvacsora borokkal együtt
  • vasárnap reggeli
  • opcionálisan kérhető felár ellenében: pénteki korai érkezés esetén ebéd, vasárnapi késői távozás esetén ebéd
Jelentkezés után 50% előleg fizetése esedékes banki utalással. Covid miatti rugalmas lemondási feltételek.

Jelentkezz most!