Barion Pixel

A HAZAI PROVENCE FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEI

A foglalás formája

A foglalást a Vendég önállóan, a https://hazaiprovence.hu/foglalas/ weboldalon keresztül kezdeményezheti, ahol a árakról is tájékozódhat.

Kérjük, hogy az online foglalás során ellenőrizd adataidat, különösen a megadott email címet, mert a foglalási visszaigazolást és előleg fizetési infókat oda küldjük meg.

FONTOS, hogy a foglalás először opciós állapotba kerül, melyet az előleg megfizetéséig, de maximum 8 naptári napig tartunk. Ha nem érkezik be a szállásdíj előlege, akkor a foglalást automatikusan töröljük.

Csoportok, különleges igények esetén ajánlatkérés emailben lehetséges az info@hazaiprovence.hu email címen.

MINIMUM FOGLALHATÓ ÉJSZAKÁK SZÁMA

A minimum foglalható éjszakák száma 2 éjszaka. Ettől eltérni sajnos nem tudunk.

LEMONDÁSI, MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés előtt 7 naptári nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 7 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor panziónk a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálláshely tulajdonába kerül, panziónk a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

A foglalás módosítására van lehetőség az info@hazaiprovence.hu email címen.

Töltsd le most!