Barion Pixel
Az alábbiakban szeretnék tájékoztatni kedves Vendégeinket a járvány utáni újranyitás intézkedéseiről

tájékoztatás

A COVID19 járvány utáni újranyitás intézkedéseit a szálláshelyek számára a Magyar Kormány által hozott jogszabály rendelkezései írják le, melyek 2021. május 1-től hatályosak. 

A jogszabály szerint:

  • a szálláshelyek csak “védettségi igazolvánnyal” rendelkező vendégeket fogadhatnak
  • a szálláshely személyzete köteles ellenőrizni az érkező vendég “védettségi kártyáját” és a személyi igazolványát is elkérheti
“VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY” NÉLKÜL:
  • a szálláshelyen “védettségi igazolvány” nélkül tartózkodhatnak a “védettségi igazolvánnyal” rendelező, ott tartózkodó szállóvendéghez tartozó 18. életévét be nem töltött kiskorúak 
  • nem kell “védettségi igazolvány” az igazoltan üzleti/oktatási célból a szálláshelyen tartózkodóknak (az igazolás itt tölthető le, ezt kérjük kitöltve, aláírva eljuttatni részünkre emailben, de legkésőbb érkezéskor)

Köszönjük kedves Vendégeink megértését és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért!

Bízunk benne, hogy az oltottak számának növekedésével a Kormány majd hajlandó lesz eltörölni ezt a kitételt és nagyon reméljük, hogy hamarosan minden kedves Vendégünket fogadni tudjuk függetlenül a faji, etnikai, vallási, világnézeti, nemi, politikai hovatartozásától, vagy attól, hogy oltvan van- e, vagy sem.

Amint az ide vonatkozó jogszabályban változás áll be, azt itt azonnal közölni fogjuk. Mindaddig a fent leírtak vannak érvényben.

 

Töltsd le most!