Barion Pixel

Kedves %name%!

Köszönjük, a foglalást rögzítettük a Hazai Provence rendszerében és visszaigazoljuk az alábbi adatokkal. Kérünk, hogy nézd át figyelmesen a következő információkat és ha bármi kérdésed van, keress minket a lenti elérhetőségeinken, vagy erre az emailre válaszolva.

Ha a banki utalás fizetési módot választottad, kérünk, hogy az előleg összegét (%subprice%) vagy a teljes szállásdíjat (%price%) a következő bankszámlaszámra légy kedves átutalni maximum 8 naptári napon belül:
– Számlaszám (OTP): 11748007-20196886-00000000
– Számla tulajdonos neve: FreshWeb Solutions Kft.
– A közlemény rovatban kérünk, hogy tüntesd fel a foglalási azonosítód, mely a következő: %id%

Foglalásod az előleg befizetését követően válik végérvényessé, ellenkező esetben automatikusan törlésre kerül. A bankszámlánkra való beérkezést követően elektronikus számlát állítunk ki erről, melyet emailben fogsz megkapni a jogszabály szerint is elfogadott számlázó rendszerünkből. A fennmaradó díjat a helyszínen, érkezéskor készpénzben vagy bankkártyával lesz lehetőséged kiegyenlíteni, melyről számlát kapsz majd.

Ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni (OTP, MKB és K&H kártyákat is elfogadunk), akkor kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a foglalas@hazaiprovence.hu email címen.

Felmerülő kérdés esetén egyeztessünk az info@hazaiprovence.hu címen.

FONTOS információk az érkezéssel kapcsolatban:

Az érkezés napján 14 órától tudtok érkezni. A Hazai Provence pontos címe: 8294 Kapolcs, Kossuth u. 84. (Veszprém felől Kapolcsra beérkezve a falu fő utcáján, jobb kéz felől található.) Telefonszámunk minden esetre: +36 70 308 8800

A helyszínen üzemel saját éttermünk, a 84Bisztró, ahol a személyzet készséggel segít az érkezésben. A bisztró nyitva tartása szezonon kívül csütörtöktől vasárnapig 12- 21 óráig. A nyitva tartás ünnepi időszakban, szezonban, vagy szezonon kívül is eltérhet, ezért a 84Bisztró FB oldalán ellenőrizhetitek azt. Ha hétfőn, kedden vagy szerdán érkeznétek, kérünk hívjátok kollégánkat a 06 70 308 8800 telefonszámon, aki segít az érkezésben.

ÉTKEZÉS:

A szoba árban benne foglaltatik a reggeli, melynek keretében bőséges napindító étkezést kínálunk helyi termelők kiváló alapanyagaiból. A reggeli minden nap 8-10 óráig fogyasztható éttermünkben.

Ebéd és vacsora kínálatunk “A la carte” étlapról választható, kiváló gourmet fogásokkal. Érdemes már előre asztalt foglalni a +36 70 719 9379 -es telefonszámon. Étlapunkat és itallapunkat saját éttermünk, a 84Bisztró weboldalán lehetséges megtekinteni: http://84bisztro.hu/

PROGRAMOK:

Izgalmas, vezetett túra/séta ajánlatainkat a Hazai Provence FB oldalán találjátok mindig aktuálisan, az események között, és az ott leírt módon, többnyire emailben tudtok jelentkezni azokra. Szívből ajánljuk “Kapolcs és Te(a) | Faluséta Kapolcson” programunkat, melyet havonta legalább egyszer, szombati napon tartunk a reggeli után 10-től 12 óráig, olyan izgalmas kapolcsi helyszíneket bejárva, mint pl. az iskolamúzeum, a falumalom, vagy a kovácsműhely.

Figyelmetekbe ajánljuk a környékbeli programokat, látnivalókat, melyeket online egy csokorba gyűjtöttünk. A következő linken tudtok böngészni és választani a Nektek leginkább tetsző programok közül: https://hazaiprovence.hu/hazai-provence-elmeny/programok-a-kornyeken/

Ha szeretnétek egyedi, kézműves programokat a környéken, akkor a helyi kézművesek által kínált, következő tevékenységek/workshopok közül választhattok: fazekaskodás, kerámiafestés, kosárfonás, nemezelés, stb… Az egyedi programok szervezése miatt legalább az érkezés előtt 1-2 héttel vedd fel a kapcsolatot velünk az info@hazaiprovence.hu email címen.

Várunk Titeket szeretettel!

Töltsd le most!