fbpx

Szülinap, névnap, házassági évforduló, vagy csak úgy? Ajándékozz provence- i élményt bármilyen alkalomra. A megajándékozottnak egy különleges díszcsomagolással kiegészített ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú éjszakára szól a Hazai Provence-ba. A dobozka nem csak az utalványt tartalmazza, hanem apró kézműves ajándéko(ka)t is. Mindezt helyes kis dobozkában, levendula-lila szaténszalaggal átkötve kaphatja a megajándékozott.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, bármely alkalomra.

DSC_0656_porta_med_logo

DSC_0632_porta_med_logo

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma, az ellátás tetszőlegesen választható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 4 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor december 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 7db standard szobánk közül bármelyikre beváltható, vagy kifejezetten a luxus lakosztályunkba is kérhető, mely saját jacuzzival és infra szaunával rendelkezik. A szobát minden esetben a megajándékozott választja ki (az utalványon megadott kategórián belül), és foglalja le online rendszerünkben az ízlésének, igényeinek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes legalább néhány héttel előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt a megajándékozott teszi majd meg az utalvány birtokában.

Mennyibe kerül?

Az utalvány tetszőlegesen testre szabható, s az ár ennek függvényében változik. Az árakat lásd lejjebb görgetve a megrendelő űrlapon.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással, SZÉP kártyával (OTP, K&H és MKB), valamint bankkártyával lehetséges.

DSC_0674_porta_med_logo

DSC_0634_porta_med_logo

Rendeld meg most!