Szülinap, névnap, házassági évforduló, vagy csak úgy? Ajándékozz provence- i élményt bármilyen alkalomra. A megajándékozottnak egy különleges díszcsomagolással kiegészített ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú éjszakára szól a Hazai Provence Vendégházba. A dobozka nem csak az utalványt tartalmazza, hanem egy kis textil szívecskét is. Továbbá két levendulás fürdőgolyó is került még a csomagba. Mindezt helyes kis dobozkában, levendula-lila szaténszalaggal átkötve kaphatja a megajándékozott.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, bármely alkalomra.

DSC_0656_porta_med_logo

DSC_0632_porta_med_logo

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma, az ellátás tetszőlegesen módosítható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 4 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor december 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 4db standard szobánk közül bármelyikre beváltható. A szobát minden esetben a megajándékozott választja ki és foglalja le online rendszerünkben az ízlésének, igényeinek megfelelően és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes 1-2 hónappal előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt a megajándékozott teszi majd meg az utalvány birtokában.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással előre és OTP SZÉP kártyával előre lehetséges.

DSC_0674_porta_med_logo

DSC_0634_porta_med_logo

Ajándékutalványunk átmenetileg sajnos nem rendelhető.

Nyitás: 2020. tavasz

hp-fb-cover

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.