fbpx

Ajándékozz Provence-i élményt

Szülinap, esküvő, házassági évforduló, ballagás, vagy csak úgy? Ajándékozz provence- i élményt bármilyen alkalomra. A megajándékozottnak egy különleges ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú éjszakára szól a Hazai Provence-ba. Az utalvány színe választható, tartalma testre szabható. Mindezt stílusban hozzá illő, szaténfényű borítékban, szalaggal átkötve küldjük.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, bármely alkalomra.

“Rosé” – hölgyeknek ideális

“Mint” – kortól, nemtől függetlenül ideális

“Indigo” – uraknak ideális

“Esküvői”

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma, az ellátás és a szolgáltatások tetszőlegesen választható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 6 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor február 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 9db standard és superior szobánk közül bármelyikre beváltható, vagy kifejezetten a különleges,  executive luxus lakosztályunkba is kérhető, mely saját jacuzzival és infra szaunával rendelkezik. A szobát minden esetben a megajándékozott választja ki (az utalványon megadott kategórián belül), és foglalja le az ízlésének, igényeinek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes legalább néhány héttel előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt a megajándékozott teszi majd meg az utalvány birtokában.

Ízelítő szobáinkból…

Mennyibe kerül?

Az utalvány tetszőlegesen testre szabható, s az ár ennek függvényében változik. Az árakat lásd lejjebb görgetve a megrendelő űrlapon. Induló ár 59.000,-Ft- tól.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással és SZÉP kártyával (OTP, K&H és MKB) lehetséges.

Rendeld meg most!

×
Show