Barion Pixel
Karácsonyi ajándékutalványaink

Ajándékozz
Hazai Provence élményt!

Állítsd össze a saját csomagodat!

Teljesen testre szabható

Karácsonyi ajándékutalványaink 100%-ban az igényeidnek megfelelően testre szabhatók és arra szólnak, amivel csak szeretnéd meglepni a megajándékozottat. Az egy éjszakás pihenéstől kezdve akár a luxus hétvégéig, pezsgővel és/vagy élményvacsorával bármire kiállíthatjuk, amire csak szeretnéd. 

A kis doboz a mi ajándékunk

A kiválasztott ajándékutalványt minden esetben a képen látható csomagolásban küldjük el Neked, s a képen látható saját kézműves termékeink is benne lesznek a dobozban (1db fahéjas szilva dszem, 1db levendula illóolaj, 1db levendulás fürdőgolyó). Így nem csak egy papírdarabot adsz át a karácsonyfa alatt, hanem egy mutatós ajándékdobozt. Mindez a mi ajándékunk Neked, a kiszállításért és az ajándékokért nem számolunk fel plusz költséget.

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma, az ellátás tetszőlegesen választható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

Kétféle ajándékutalványt tudsz rendelni az alább található űrlapokon, az egyiknek 2021. március 11-e a beváltási határideje, míg a másiknak 2021. június 15-e. Az utalványok minden esetben hétvégén és hétköznap egyaránt beválthatók, a kiemelt időszakok (pl. húsvét, pünkösd...) kivételével.

Melyik szobába szól?

Az ajándékutalvány a 7db standard szobánk közül bármelyikre beváltható, vagy kifejezetten a luxus lakosztályunkba is kérhető, mely saját jacuzzival és infra szaunával rendelkezik. A szobát minden esetben a megajándékozott választja ki (az utalványon megadott kategórián belül), és foglalja le az ízlésének, igényeinek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt a megajándékozott teszi majd meg az utalvány birtokában.

Mennyibe kerül?

Az ajándékutalvány tetszőlegesen testre szabható, s az ár ennek függvényében változik. Az árakat lásd lejjebb görgetve a megrendelő űrlapon.

Figyelem! A rendelések leadási határideje 2020. december 20. éjfél

Rendeld meg most!

Beváltható: 2021. március 11-ig

Rendelj soha nem látott kedvezménnyel

Beváltható: 2021. június 15-ig

Rendelj hosszú felhasználási idővel

Beváltható: 2021. március 11-ig

Rendelj soha nem látott kedvezménnyel

Beváltható: 2021. június 15-ig

Rendelj hosszú felhasználási idővel

Figyelem! Csakis a 2020. december 20-a, éjfélig leadott megrendelések esetében tudjuk garantálni, hogy a csomagot legkésőbb december 23-án kiszállítja a GLS futárszolgálat így az biztosan a karácsonyfa alá kerülhet.

Töltsd le most!