Barion Pixel

 

Vendégházunkban a zavartalan pihenés érdekében az alábbi házirendet alkalmazzuk és kérjük kedves vendégeinket ennek betartására és tudomásul vételére:

– A szobák elfoglalása az érkezés napján 14 órától lehetséges

– A szobák elhagyása a távozás napján 10 óráig lehetséges

– A reggelire való igényüket itt a weboldalon való foglaláskor jelezzék az űrlapon. Reggeli kosarunkkal bőséges napindító étkezést kínálunk. A reggeli kosarakat naponta 8 órától találják meg a konyhában és/vagy a hűtőszekrényben, szobaszámmal ellátva.

– Takarítás naponta 10- 14 óra között a közös használatú helységekben (előtér- lépcsőház, konyha, emeleti társalgó). Igény szerint a vendégek kérhetnek takarítást szobájukban, de ezt minden esetben külön jelezzék a takarító személyzetnek. Készséggel teszünk eleget kérésüknek.

– Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a vendégház területén található létesítményeket (mint pl. fürdődézsa, grillsütő (ezek aug.15-től) lépcsők, játszóház, stb…) csakis saját felelősségükre és megfelelő körültekintéssel, rendeltetésszerűen használhatják. Tűzgyújtás a vendégház teljes területén tilos, ez alól egyedül a kerti grillező jelent kivételt.

– Vendégeinket megkérjük, hogy a szobákat, a kulcsokat a kapott állapotban, sértetlenül szolgáltassák vissza távozáskor. A kedves vendég felelős a vendégház berendezésének rendeltetésszerű használatáért.

– A vendégház bejárati ajtaját kérjük minden esetben zárják kulcsra, ha elmennek a házból, illetve éjszakára akkor is, amikor a házban tartózkodnak. A kaput kérjük mindig húzzák be, ne legyen nyitva az udvar.

– Este 22 óra után kérjük kerüljék a hangoskodást, hogy mindenki nyugodtan pihenhessen.

Kellemes pihenést kívánunk!

Töltsd le most!