Barion Pixel

Ajándékozz provence- i élményt. Az ifjú párnak egy különleges díszcsomagolással kiegészített ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú romantikus éjszakára szól a Hazai Provence-ba. A dobozka nem csak az utalványt tartalmazza, hanem apró kézműves ajándékokat is. Mindezt helyes kis dobozkában, szaténszalaggal átkötve kaphatja meg az ifjú pár.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, esküvőre.

DSC_0007-porta-med-logo

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma és az ellátás tetszőlegesen választható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 4 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor december 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 7db standard szobánk közül bármelyikre beváltható, vagy kifejezetten a luxus lakosztályunkba is kérhető, mely saját jacuzzival és infra szaunával rendelkezik. A szobát minden esetben a megajándékozott pár választja ki (az utalványon megadott kategórián belül), és foglalja le online rendszerünkben az ízlésüknek, igényeiknek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes legalább néhány héttel előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt az ifjú pár teszi majd meg az utalvány birtokában.

Mennyibe kerül?

Az utalvány tetszőlegesen testre szabható, s az ár ennek függvényében változik. Az árakat lásd lejjebb görgetve a megrendelő űrlapon.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással, SZÉP kártyával (OTP, K&H és MKB), valamint bankkártyával lehetséges.

DSC_0004-porta-med-logo

Rendeld meg most!