Barion Pixel

Ajándékozz provence- i élményt

Az ifjú párnak egy különleges ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú romantikus éjszakára szól a Hazai Provence-ba. Az utalványt hozzá illő szaténfényű borítékban, selyemszalaggal díszítve küldjük.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, esküvőre.

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma és az ellátás, a szolgáltatások tetszőlegesen választhatók, testre szabhatók (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 6 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor február 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 9db szobánk közül bármelyikre beváltható, vagy kifejezetten a különleges, luxus lakosztályunkba is kérhető, mely saját jacuzzival és infra szaunával rendelkezik. A szobát minden esetben a megajándékozott pár választja ki (az utalványon megadott kategórián belül), és foglalja le az ízlésüknek, igényeiknek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes legalább néhány héttel előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt az ifjú pár teszi majd meg az utalvány birtokában.

Ízelítő szobáinkból…

Mennyibe kerül?

Az utalvány tetszőlegesen testre szabható, s az ár ennek függvényében változik. Az árakat lásd lejjebb görgetve a megrendelő űrlapon.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással, SZÉP kártyával (OTP, K&H és MKB), valamint bankkártyával lehetséges.


Rendeld meg most!

 

Töltsd le most!