Esküvői ajándékutalvány 2018

Ajándékozz provence- i élményt. Az ifjú párnak egy különleges díszcsomagolással kiegészített ajándékutalványt állítottunk össze, mely tetszőleges számú romantikus éjszakára szól a hazai Provence vendégházba. A dobozka nem csak az utalványt tartalmazza, hanem két kis textil szívecskét is, melyek közül a csipkés a menyasszonyt, a szalagos pedig a vőlegényt jelképezi. Továbbá egy- egy levendulás fürdőgolyó is került még a csomagba. Mindezt helyes kis dobozkában, szaténszalaggal átkötve kaphatja meg az ifjú pár.

Az ajándékutalványunk néhány napos átfutási idővel rendelhető díszcsomagolással, esküvőre.

DSC_0007-porta-med-logo

Hány éjszakára szól?

Az éjszakák száma, az ellátás tetszőlegesen módosítható, testre szabható (lásd alább az űrlapon).

Mikor/ meddig lehet beváltani?

A beválthatósági időtartam mindig a kiállítástól számított 4 hónap (pl. ha augusztus 14-én vásárolod meg, akkor december 14-ig lesz beváltható). Az utalvány hétvégén és hétköznap egyaránt beváltható.

Melyik szobába szól?

Az utalvány a 4db standard szobánk közül bármelyikre beváltható. A szobát minden esetben a megajándékozott pár választja ki, és foglalja le online rendszerünkben az ízlésüknek, igényeiknek megfelelően, és az aktuális szabad helyek függvényében. (Érdemes 1-2 hónappal előre foglalni.) Tehát sem az utazás dátumát, sem a szobát nem kell kiválasztani vagy lefoglalni előre, hiszen azt az ifjú pár teszi majd meg az utalvány birtokában.

Megrendelés

Az utalvány testre szabása és megrendelése a lap aljára görgetve, az űrlapon lehetséges, melyről visszaigazolást küldünk emailben a fizetési információkkal. Fizetés banki átutalással előre és OTP SZÉP kártyával előre lehetséges.

DSC_0004-porta-med-logo

DSC_0005-porta-med-logo

Ajándékutalványunk átmenetileg sajnos nem rendelhető.

Nyitás: 2020. tavasz

hp-fb-cover

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.