Barion Pixel

Hű, teljesen meglepődtem 🙂 Betti DIY egy vándordíjat adott át nekem ma, tényleg hatalmas meglepetésemre. Azon túl egy igen kedves levelet is kaptam tőle, amiben sok sikert kívánt a munkámhoz – nekem nagyon sokat jelent az ilyen pozitív visszajelzés. Köszönöm!

Betti ebben a cikkében írja le, hogy rajtam kívül még kiknek adja tovább a díjat, sőt azt is olvashatjátok, ő kitől kapta 🙂 Merthogy ez egy vándor díj, igen. A bloggerek egymás között adják tovább. Megtisztelő, hogy én is díjazott lehetek és ilyen kreatív emberek között érezhetem ezáltal magam, mint akik ezt a díjat már megkapták.

A vándordíj szabályai a következők:

liebster-award

  1. Nevezd meg, akitől kaptad és köszönd meg neki! (lásd fent)
  2. Ismertesd a szabályokat! (lásd épp itt)
  3. Válaszolj az általa feltett kérdésekre! (lásd alább)
  4. Jelöld meg azokat a blogokat (5-11 blogot), akiknek továbbadod a díjat!(lásd alább)
  5. Tedd fel a kérdéseidet! (lásd alább)
  6. Értesítsd a blogokat arról, hogy díjat kaptak tőled! (megtettem)

Én ezeket a kérdéseket kaptam Bettitől:

1. Elégedett vagy a mostani tevékenységeddel vagy máshogy csinálnád jelen tudásod szerint?

Mindent maximálisan úgy csinálnék, ahogy csinálom és csináltam is. Semmit sem szoktam úgymond megbánni, hiszen minden hiba, amit végünk, az egy tapasztalat is egyben, ami által okosabbak leszünk.

2. Mekkora részt foglal el az életedben a blog, oldal szerkesztése?

Az igazság az, hogy több különböző témájú blogot is vezetek, így maximálisan kitöltik a rendelkezésemre álló időkeretet. A Webdesignsuli blogja , a baba- és gyermek fotós blogunk és ez, a közelmúltban indult blogom is nagy részt kivesz az életemből. És a szívemben is jócskán nagy helyet foglal el mindegyik, mert webdesignerként a szakmámat imádom, fotósként ez szinte a hobbim, házat meg még sosem építettem, szóval ez a nagy kihívás 🙂

3. Voltak-e nehézségeid, rossz érzéseid, amikkel meg kellett küzdened a blogírás, FB oldalvezetés kapcsán?

Hogyne lettek volna. Ez szerintem elkerülhetetlen mindenkinél, aki blogolásba kezd. Arra jöttem rá idővel, hogy a negatív dolgokat jobb figyelmen kívül hagyni. Egyszerűen nem foglalkozni vele. Felfújni meg főleg nem érdemes. Mindig a célra kell összpontosítani, a cél képét minél élesebben látni magunk előtt és annak érdekében tevékenykedni. A többit nem is kell meglátni, mert csak eltereli a figyelmünket.

Akiknek én továbbadnám a vándordíjat:

Királyné Kovács AdriennAdri Fotó blogja, mert ő a kolléganőm a Mini Fotó -ban és sok mindent tanultam tőle a fotózásról. Ezért örök hálám és nagyon köszönöm!

Munzáth BiankaBluer Design, akitől a hobbi bútorfestésről tanultam rengeteget. Külön öröm számomra, hogy ő egy olyan “online barát”, akit már legalább egy évtizede ismerek a netről, bár még sosem találkoztunk. Ez utóbbit remélem hamarosan kiküszöbölhetjük 🙂

Reiter ÁdámTearose Decoration, akinek virág kompozícióit és kreativitását csodálom és nagyra tartom.

NelliFabrika Workshop, akitől mesés textileket szerzek be a kreatív munkáimhoz és a blogjából rengeteg ötletet merítek. Azon kívül szakmai szemmel is kiválóan működik a webáruházuk – ez nálam a csillagos ötös 🙂

Bihari Feri és Gácsy KataWertz Kft., mert ők a legkreatívabb nyomdaipari kivitelezők, akikkel régóta együtt dolgozom.

A hozzájuk intézett kérdéseim pedig a következők:

1. Mi az az egyetlen dolog, amit feltétlenül imádsz a munkádban/ tevékenységedben? Most tényleg csak egyetlen egyet kell megnevezned.

2. Az eredeti szakmádnak van- e bármi köze ahhoz, amit most foglalkozásként űzöl?

3. Ha olykor úgy érzed, padlót fogtál, honnan/ miből merítesz erőt?

Köszönöm még egyszer, igazán nagy megtiszteltetés, hogy díjazott lehetek és hogy tovább adhatom olyanoknak, akiket nagyra tartok.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Töltsd le most!