Barion Pixel

Minden a feje tetején áll most a hazai Provence háza táján… Ez a kép találóan szemlélteti a most uralkodó állapotokat:

A lábas kádunk is a feje tetején áll. Meg a vízvezeték szerelő is majdnem, miután közöltem vele, hogy vésse arrébb az aljzatban a kád felállásokat, mert 30cm- rel odébb szeretném... :)
A lábas kádunk is a feje tetején áll. Meg a vízvezeték szerelő is majdnem, miután közöltem vele, hogy vésse arrébb az aljzatban a kád felállásokat, mert 30cm- rel odébb szeretném… 🙂

Festés megvolt, legalábbis a nagyja… de lesz bőven javítgatni valója a festőnek, az biztos. Festés után jutott eszembe, hogy be kéne tenni az ajtókat, ill. a burkoló is odatett a falaknak itt- ott, na… Amit az egyik megcsinál, azt a másik össze *****a… 🙁 Komolyan. Úgy viselkednek a szakik, mint ha csak a sajátjuk lenne az érdekes, amit a másik megcsinált, arra már nagy ívben tojnak. Pl. a lefestett ablakpárkányokba teszik a vödröket, lecsöpögtetik a festéket a felcsiszolt betonpadlóra…. és sok esetben még a saját munkájukat is frissen összejárják, összekoszolják… Néha az idegbaj kerülget tőlük… nagyon várom már, hogy minden szaki végezzen…

Íme képekben, így állunk most:

A Siófok fedkő az Otti- tól már lerakva az előtér/konyha/lécsőházban. A lépcsőnek egyelőre a váza van meg, asztalosra várunk, hogy használható is legyen.
A Siófok fedkő az Otti- tól már lerakva az előtér/konyha/lécsőházban. A lépcsőnek egyelőre a váza van meg, asztalosra várunk, hogy használható is legyen.
A galériás apartmanunk lépcsőjéhez elkészült a korlát. Én ennél sokkal légiesebbet szerettem volna, konkrétan a 6 "pálcika" helyett csak hármat, de a szabály szerint 12cm- nél nagyobb köz nem lehet a korláton, mert balesetveszélyes... Balesetet pedig véletlenül se szeretnék.
A galériás apartmanunk lépcsőjéhez elkészült a korlát. Én ennél sokkal légiesebbet szerettem volna, konkrétan a 6 “pálcika” helyett csak hármat, de a szabály szerint 12cm- nél nagyobb köz nem lehet a korláton, mert balesetveszélyes… Balesetet pedig véletlenül se szeretnék.
A galériás apartmanunk padlója látszó beton lesz, már fel is csiszoltattam a Natúrkő Geomárvány Kft- vel. Ilyen gyönyörű szép lett. Persze berendezve majd jobban érvényesül.
A galériás apartmanunk padlója látszó beton lesz, már fel is csiszoltattam a Natúrkő Geomárvány Kft- vel. Ilyen gyönyörű szép lett. Persze berendezve majd jobban érvényesül.
Festés után a beltéri ajtók is bekerültek... hogy miért nem mondta egyik szaki sem, hogy azoknak már előtte bent kéne lenniük??? ....
Festés után a beltéri ajtók is bekerültek… hogy miért nem mondta egyik szaki sem, hogy azoknak már előtte bent kéne lenniük??? ….
A Shabby Chic stílusú szobánkban direkt kopottasra csináltattam a bontott tégla falat. Berendezéssel együtt szuper jól fog majd mutatni :)
A Shabby Chic stílusú szobánkban direkt kopottasra csináltattam a bontott tégla falat. Berendezéssel együtt szuper jól fog majd mutatni 🙂

  1. Szia Barbi! Gyönyörű lesz! A lépcsőkorlátról eszembe jutott, hogy vékony drótkötelet is lehetett volna kihúzni az oszlopok közé. Én a “Kicsiház” blogon láttam olyat például. Nagyon légies a hatása. További sok türelmet kívánok! Üdv: Csilla

  2. Szia Barbi! Gyönyörű lesz! A lépcsőkorlátról eszembe jutott, hogy vékony drótkötelet is lehetett volna kihúzni az oszlopok közé. Én a “Kicsiház” blogon láttam olyat például. Nagyon légies a hatása. További sok türelmet és kitartást kívánok! Üdv: Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Töltsd le most!