Barion Pixel

Ez történt 2014- ben a hazai Provence háza táján:

Márciusban szerettem bele a kapolcsi kis házba és áprilisban vásároltuk meg. Az épület tervezése és az engedélyezési procedúra elhúzódása miatt csak augusztus elején állhattunk neki a bontási, majd a felújítási munkáknak. A nyári esőzések nagyon nem kedveztek nekünk, hiszen volt, hogy hetekig nem lehetett az építkezésen dolgozni az eső miatt. A tetőt októberben kezdték el ácsolni és pontosan karácsony előtt néhány nappal került fel az utolsó cserép is.

Összességében elmondhatom, hogy minden a tervezettnél lassabban haladt. Én úgy terveztem, hogy év végére már meglesz a házban belül az aljzat és bent lesznek a nyílászárók is. Nos, ez jövőre marad. Azért elégedetlen nem vagyok, sőt most ha lehet, még lelkesebb lettem, hiszen innen már az igazán izgalmas részek következnek, jönnek a belsőépítészeti teendők, amiket kifejezetten várok 🙂

Íme képekben is a hazai Provence 2014- es éve, Kapolcson:


hazai Provence 2014Kizoa Video Maker

1 Hozzászólás

  1. Kedves Barbi!

    Nagy örömmel olvasgattam a cikkeit. Mi is hasonló házikóban gondolkodunk,és rengeteg hasznos tanácsot kaptam Öntől. Ez a stílus már régóta rabul ejtett engem is. 🙂 Köszönjük még egyszer a megosztást. További sok sikert kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Töltsd le most!