Barion Pixel

Töltődj fel nálunk a színes, napsütéses őszi hétköznapokon!

Hétfőtől csütörtökig fizess csak 2 éjszakát és a harmadikat ajándékba adjuk…

DSC_0042_porta_med_logo… hogy minél többet időzhess a színes, napsütéses őszi napokon nálunk.

DSC_0040_porta_med_logo

Kapolcs, a Művészetek Völgye ősszel is gyönyörű, sőt! A kirándulások ideális időszaka, és az erdős- dombos környéknél szebb kiránduló útvonalakat nagyítóval kell keresni kis hazánkban.

DSC_0051_med_logo

Nagy, fedett kerti kiülőnket, grillsütőnket és fürdődézsánkat ősszel is használhatod! A fürdődézsa vize a hozzá tartozó fafűtésű kályhával felfűthető és alkalmas a fürdésre ősszel is.

DSC_7005

furdodezsa2

2+1 éjszaka kedvezményes őszi ajánlatunk 2015

Foglalj 2 éjszakát hétköznap és +1 éjszakát ajándékba adunk

Az akció időtartama: 2015. szeptember 14- től december 3- ig, csak hétfőtől csütörtökig történő foglalás esetén, a szabad helyek függvényében, kivéve a kiemelt időszakokat.

Kiemelt időszakok, melyekre a 2+1 akció nem vonatkozik: 2015. október 22- től november 1- ig.

Így tudsz élni a kedvezményes ajánlattal:

1. Az akció időtartamát és a kiemelt időszakokat figyelembe véve, tervezd meg a preferált időintervallumot, összesen 3 hétköznap éjszakát hétfőtől csütörtökig (mely 4 napnak felel meg, tehát pl. okt. 12- e hétfői érkezéssel és okt. 15-e csütörtöki távozással) a pihenésetekre és ellenőrizd a foglaló űrlapunkon, hogy van- e akkor szabad szobánk? Ügyelj rá, hogy csak hétfőtől csütörtökig időintervallumot válassz, mert az akció csak ekkor érvényes!

2. Ha elnyerte tetszésed a kiválasztott szoba, akkor foglald le az adatok megadásával, a foglalási folyamat 3. lépésében. Az adtok megadása és az esetleges különszolgáltatások (pl. reggeli) kiválasztása után ügyelj rá, hogy a Kupon érvényesítése mezőben add meg a FALL2015 kuponkódot, majd kattints a Kupon érvényesítése gombra. Ekkor a harmadik hétköznap éjszaka díja levonódik a teljes fizetendő összegből, melyet a bal oldali oldalsávban követhetsz figyelemmel. Válaszd ki a fizetési módot és mehet is a foglalás.

3. A visszaigazoló emailben leírtak szerint járj el (foglalási előleg teljesítése, házirend, stb…).

Várunk szeretettel! Az ősz ilyen csodálatos nálunk 🙂

DSC_0044_porta_med_logo

DSC_0036_porta_med_logo

DSC_0060_porta_med_logo

Vélemény, hozzászólás?

Töltsd le most!